下星期三定係四?
阿榮 - 16-6-2006 at 04:08 PM

黎緊呢個星期幾去花墟打好呢?
有興趣,想去打波既,投票呀^^
三定係四?同埋去既,出一出聲,好無?
如果係第一次既話,留個聯絡方法呀(icq or msn),
如果想留電話號碼既話,我諗你pm我好d^^

hen_x_2 - 16-6-2006 at 04:25 PM

會原班人馬加新朋友吧~

上次去的都會照黎掛~~

阿榮 - 16-6-2006 at 04:26 PM

Quote:
hen_x_2
會原班人馬加新朋友吧~

上次去的都會照黎掛~~

你講得咁含糊既?o者係幾時打o者?星期三?定係星期四?

hen_x_2 - 16-6-2006 at 04:35 PM

下....我2日都ok....
我可以就大家

阿榮 - 16-6-2006 at 04:42 PM

好~~~就星期四啦^^我聽日應該會去深水步,book左花墟個街場^^等個晚我地可以玩盡d~~~祗有我地去跟人隊,唔會有人跟我地隊~~~haha

AM - 16-6-2006 at 04:43 PM

阿雞好 nice 好就得人既 ... 呵呵呵

hen_x_2 - 16-6-2006 at 04:47 PM

Quote:
Originally posted by AM
阿雞好 nice 好就得人既 ... 呵呵呵

多謝多謝....好開心啊...
依幾日係咁俾人讚~~
初頭仲驚自己係大家之中最唔nice o個個

阿榮 - 16-6-2006 at 04:48 PM

Quote:
依幾日係咁俾人讚~~

又會既~~~你唔nice?咁邊個nice呀?

hen_x_2 - 16-6-2006 at 04:50 PM

Quote:
Quote:
Originally posted by 阿榮
依幾日係咁俾人讚~~

haha~~大家都好nice!~

AM - 16-6-2006 at 04:50 PM

Quote:
Quote:
阿榮
依幾日係咁俾人讚~~

仲有你都 nice :P

vssilver - 16-6-2006 at 05:52 PM

傻左~kakaka大家都好nice~我想星期3ar~

vssilver - 16-6-2006 at 05:55 PM

http://www.necsports.net/w_volley/animation/index.php

大家去watch下la~日本排球比賽...勁......偷下師先~

阿榮 - 16-6-2006 at 05:56 PM

好~~~正式啦~~大家快d投票啦^^星期三,定星期四呢?
截止於17/06/2006上午9:30^^

Pulchritude - 16-6-2006 at 06:00 PM

大家好,我是首次留言。

說真的,我很想打好排球。

所以我定必參加。

可惜,我的球技不太好,誠懇請請朋友幫忙。

jacky92124 - 17-6-2006 at 07:21 AM

星期四啦,星期三要練波...my msn : jacky92124@hotmail.com

julian - 17-6-2006 at 01:37 PM

Hey lets confirm the date on next THU la

hen_x_2 - 17-6-2006 at 01:48 PM

Quote:
Originally posted by julian
Hey lets confirm the date on next THU la

大家到依家都係未決定到...
但阿榮唔係今日去左book場呢咩??

julian - 17-6-2006 at 02:13 PM

I dont know ..............

阿榮 - 17-6-2006 at 04:28 PM

對唔住呀,大家~~~我今朝逃唔離自己張床呀......所以無去book場呀,下星期又可能要同街外人打啦......sorry^^
咁下星期幾打好呢?大家有無決定呀?我想係星期一之前決定呀,好無?覆我^^係呀,我用既電話台係3呀,有興趣可以send sms俾我^^

*星雪* - 18-6-2006 at 06:12 AM

阿榮bk場@@?
bk邊到??
我想bk元朗~超平~~~
非繁忙時間都係$57/hr咋!

你地有無興趣?我開新topic~~睇下邊個時間多人d先
大家過黎留個時間!!

vssilver - 18-6-2006 at 02:24 PM

weiwei ar榮~我改星期四ok ar~

ps..wa....元朗好遙遠wor............

阿榮 - 18-6-2006 at 03:45 PM

Quote:
vssilver
weiwei ar榮~我改星期四ok ar~

ps..wa....元朗好遙遠wor............

......你改左星期四呀?如果去返星期三既話得唔得呀?

阿榮 - 18-6-2006 at 04:09 PM

......因為星期四我唔得閒呀...所以呢個星期會安排係星期三去花墟打波,係呢一刻人數仲未確實,希望係星期二晚前覆實我啦,好無?如果太少人既話就 唔係咁好啦,係咪?^^不過人少既話,而大家又唔mind出黎猜波既,我都無問題架^^盡快覆^^

vssilver - 19-6-2006 at 02:22 AM

...oh....星期三唔得wor.....咁點算ar.....有野做.......之前你地唔係傾向星期四咩...?>.<

Pulchritude - 19-6-2006 at 05:01 AM

我星期三同四都得既

不過我都係睇大圍啦......

AM - 19-6-2006 at 08:54 AM

Quote:
阿榮
......因為星期四我唔得閒呀...所以呢個星期會安排係星期三去花墟打波,係呢一刻人數仲未確實,希望係星期二晚前覆實我啦,好無?如果太少人既話就 唔係咁好啦,係咪?^^不過人少既話,而大家又唔mind出黎猜波既,我都無問題架^^盡快覆^^

希望果晚我趕到黎
如果唔得 ... 你地打得開心 d :D

jacky92124 - 19-6-2006 at 09:38 AM

我星期三唔得,黎唔到lu

*星雪* - 19-6-2006 at 02:26 PM

請問而家係幾時有得打呢=.=

阿榮 - 19-6-2006 at 02:44 PM

而家firm左係星期三,7:30係花墟,如果有事要遲黎既話,唔緊要的^^
下星期都係,因為呢一次既經驗,唔想再有下次^^所以約定大家下星期先^^希望唔會有咩問題啦^^

*星雪* - 19-6-2006 at 03:24 PM

即係幾號= =?
21號?
星期3我唔知黎唔黎到tim..
知唔知暫時有幾多人去先@@?

同埋..去到點認你地呢=.=?

阿榮 - 19-6-2006 at 03:27 PM

Quote:
*星雪*
即係幾號= =?
21號?

你有msn麻?add我呀^^
jacklau281182@hotmail.com
呢個星期三(21-06-2006)都打,下個星期三(28-06-2006)都打

vssilver - 20-6-2006 at 12:15 AM

睇個勢我聽晚都係泥唔到ga la....>.<...

*星雪* - 20-6-2006 at 06:18 AM

Quote:
Originally posted by 阿榮
Quote:
*星雪*
即係幾號= =?
21號?

你有msn麻?add我呀^^
jacklau281182@hotmail.com
呢個星期三(21-06-2006)都打,下個星期三(28-06-2006)都打

add左啦~不過我而家仲排緊隊等屋企整上網=.="唔知等幾耐
所以我都唔係成日on到...
不過我聽日唔知出唔出到....可能有節目=.="睇下點先..!!
其實星期4會好d= =川

[Edited on 20-6-2006 by *星雪*]

Lee - 20-6-2006 at 06:27 AM

book場啦, 同外人打........有d咩咁.__.

Pulchritude - 20-6-2006 at 07:43 AM

聽日又到啦

親切的期待!!

*星雪* - 20-6-2006 at 08:51 AM

Quote:
Originally posted by Lee

室內場係舒服好多= ="
不過我希望至少夠12人先bk場~
但又無人應我=.="

hen_x_2 - 20-6-2006 at 09:18 AM

Quote:
Originally posted by *星雪*
Quote:

但又無人應我=.="

咁都要firm到人先得
不如諗下點firm實o的人仲好

阿榮 - 20-6-2006 at 03:56 PM

Quote:
Lee

有d咩呢?講清楚少少,可以麻?
你又未見過我地每一個人,咁我地同外人又有咩分別呢?個個都知book場好啦,又舒服,不過係咪唔駛錢?如果你話唔駛錢既,我諗你個post d 回覆都多d^^如果你真係鍾意打排球既話,我諗唔駛室內場既,你都會打啦,係咪先?

vssilver - 21-6-2006 at 12:32 AM

我今晚應該早到and早走.....

aiyaya..算la~kaka~大家都係因為排球先識既....去到都係打波ja~有咩外唔外人ar~有波打~開心~咪得lor~

*星雪* - 21-6-2006 at 03:34 AM

Quote:
Originally posted by hen_x_2
Quote:
Originally posted by *星雪*
Quote:

但又無人應我=.="

咁都要firm到人先得
不如諗下點firm實o的人仲好

就係無人理得嚕-.-"

InsaneVBfans - 21-6-2006 at 08:50 AM

I would attend the indoor game. But what is the time? I work in Wanchai.

Lee - 22-6-2006 at 10:32 AM

好好好~
但係可唔可以唔好成日都咁夜呀..我番夜呀因為
最好搵d下午時份啦=]